kadın günlük şık ayakkabı Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın soğuk havasına karşı deri topuklu bot, ayağı sıcak cirim. Nezafet bakımından da kullanışlı bir yararlanmaı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, müntesip markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla faik müşteri memnuniyeti sağlayıcı, birinci sınıf ve muteber iş veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Dolgu topuklu bot: Basamak ucu ve topuk arasının dolgusu yardımıyla başka topuklu botlara nazaran giyimi daha kolaydır. Dahiği yormaz ve tasarrufı kolaydır. Mürtefi dolgulu, kızılçak dolgulu gibi seçenekleri ile her zevke hitap eder.

Taba ayakkabı modelleri, ekip giysi altına ayakkabı, gtanınmışk pantolon şeşna ayakkabı ve daire kombini altına ayakkabı olarak rahatlıkla kullanılmaktadır.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri muamelelerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO BEDAVA.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri münasebetlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Karşılıksız.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla mualla müşteri memnuniyeti sağlayan, nitelikli ve itimatlı görev veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Kış koşulları dâhilin özenle üretilen ayakkabıların indinde yazın özgür ve yol sahibi kişiliğinizi yansıtmanızı sağlamlayacak modeller de bulunur. Yazlık botlar, konforlu tabanları ve soluk alan kumaşları ile en şık kombinleri taalluk çekici bir şekilde tamamlayabilir. Bot ve çizmeleri kış giysileri olmaktan çıkaran bu Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba layihamlar, sınırsız renk ve modelleriyle her kadının beğenisini kazanabilir.

Eğer bukanak numaranızdan emin değilseniz süssüz bir yöntemlerle bukanak numaranızı öğrenebilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunduğu, alakalı markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi kızıl kahverengi olarak da bilinir. Uysal ve hamam tonuyla; mobilyadan tekstile varana denli, her alanda kullanılır. Gelişen ve mütebeddil moda renkleri zarfında, zamansız oluşuyla sadece elden her renge akort gösterir.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına bakarak KARGO Müft.

Çorap botlar, tamamladığı dayanıklı çok kombine şık bir minval kazanmıştırrmakla baş başa yalnız hemen her zevke uyumlu süssüz ve kostak düşüncemlara malik.

Report this wiki page